Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ευτυχία της Ακίντα (pics)

Δημοφιλή

Βραβεύτηκε χθες (12/12) στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ η επιθετικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Έσε Ακίντα. Η Κενυάτισσα αθλήτρια ήταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, έχοντας βάλει 18 γκολ! Η Ακίντα θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ, τις συμπαίκτριές της, τους προπονητές, αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Χθες το βράδυ ήταν μια υπέροχη βραδιά. Καταρχάς επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό και ολόκληρο τον ΠΣΑΠΠ που το έκανε αυτό να συμβεί. Η αναγνώριση της καλής απόδοσης για τις γυναίκες ποδοσφαιρίστριες δεν είναι κάτι που κάνουν όλοι σε ένα παιχνίδι που κυριαρχείται από άνδρες.

Δεύτερον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν. Χωρίς αυτές, δεν θα ήμουν η πρώτη σκόρερ την περασμένη σεζόν. Μέσα από τις προσπάθειές τους και την ομαδική τους δουλειά, με βοήθησαν να το πετύχω και θα ήταν πολύ άδικο να μην αναγνωρίσω τη συμβολή τους σε αυτό το βραβείο.

Τρίτον, ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου και όλο τον τεχνικό πάγκο. Για την ενθάρρυνση μας και τη δουλειά όλο το 24ωρο για να προετοιμαζόμαστε ώστε να κερδίζουμε παιχνίδια και ότι έχουμε τις σωστές τακτικές για να προσπερνούμε τις άλλες ομάδες. Χωρίς τη συμβολή τους, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλους πίσω στην πατρίδα που στηρίζουν την ομάδα μας. Μας παρακινούν να κάνουμε καλό κάθε μέρα και θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά τους στο να μας βοηθήσουν όλη τη σεζόν. Στην οικογένειά μου πίσω στην Κένυα, σας αφιερώνω αυτό το βραβείο. Χωρίς τη συμβολή σας στη ζωή μου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ σήμερα για να κάνω αυτήν την ομιλία. Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα όσα έχετε κάνει για μένα και προσεύχομαι να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα μαζί τα επόμενα χρόνια.

Στις επίδοξες γυναίκες ποδοσφαιρίστριες πίσω στην πατρίδα, η χθεσινή νύχτα απέδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να μειώσει το φως σου όταν είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις. Συνεχίστε να δουλεύετε και συνεχίστε να πιστεύετε γιατί μια μέρα θα κερδίσετε κι εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter.


Τελευταία νέα

Επιτέλους ΠΑΟΚ, «τσάκισε» την ΑΕΚ 3-2!

Με σούπερ απόδοση στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2, αν και στο...

Στην ίδια κατηγορία