Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η ευχή του ΠΑΟΚ σε Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε εγχώριες επί του παρόντος διοργανώσεις, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμβιβάζεται με τις απουσίες των Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα δεδομένου πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους προκειμένου να δηλώσουν το παρών στο AFCON. Στην παρούσα φάση, η Νιγηρία μετράει μία ισοπαλία ενώ η Τανζανία γνώρισε ήττα, με την πρώτη να ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη» της αφρικανικής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, τίθεται αντιμέτωπη με την Ακτή Ελεφαντοστού σε έναν πρόωρο επί της ουσίας «τελικό» το απόγευμα της Πέμπτης (18/1, 19:00) δεδομένης της ισοπαλίας που απέσπασε με την Ισημερινή Γουινέα προ λίγων ημερών, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να προχωρά σε μία ιδιαίτερη κίνηση σε συνάρτηση πρωτίστως με τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της πατρίδας του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να λάβει εκ νέου φανέλα βασικού από τον Ζοσέ Πεσέιρο φορώντας συνάμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη σημερινή (18/01) αγωνιστική υποχρέωση του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» απέστειλε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή της ενόψει της σημαντικής «μάχης».

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία