Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η Χάιντουκ έκανε το 2Χ2

Δημοφιλή

Με γκολ του Πούκστας στο 50΄ η Χάιντουκ νίκησε χθες στο κατάμεστο γήπεδό της τη Ριέκα με 1-0 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κροατίας

Ο τεχνικός της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο, σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του μετράει δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα είχαμε τέσσερις βαθμούς, θα το υπέγραφα. Το πιο σημαντικό είναι ότι αξίζαμε έξι βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι ήμασταν και τυχεροί».

Ο Λέκο αναφέρθηκε και στους οπαδούς της Χάιντουκ: «Γνωρίζουμε το κοινό μας εδώ, ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο, θέλει να δει μια καλή Χάιντουκ. Η συνέργεια μεταξύ της ομάδας και του κοινού είναι καλή. Είναι στο χέρι μας να το εκμεταλλευτούμε και να το χτίσουμε ακόμα περισσότερο, δουλεύουμε για να τους κάνουμε τον 12ο παίκτη μας. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Για την 3η αγωνιστική η Χάιντουκ επρόκειτο να παίξει με την Οσιγεκ, η οποία, όμως, ζήτησε και πήρε την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης εξαιτίας των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

 

 

 


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία