Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αουγκούστο

Δημοφιλή

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο ξεκίνησε σε ακόμα ένα παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα της Ναντ, με τον Βραζιλιάνο πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να γίνεται αλλαγή στο 69o λεπτό της αναμέτρησης με τη Μονακό λόγω τραυματισμού!

Ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή, προκειμένου να μη επιδεινωθεί το πρόβλημα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ναντ.

Η Ναντ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού σκόραρε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μοχάμεντ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Μόλις 10 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και 2ο γκολ, με τον Καστελετό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι μείωσαν σε 2-1 στο 27΄με τον Μιναμίνο.

Στο 48ο λεπτό ο Μοχάμεντ διπλασίασε τα τέρματα του, έκανε το 3-1 και όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά για την ομάδα του Αουγκούστο.

Ωστόσο, αυτό που ερχόταν δεν μπορούσε κανείς να το προβλέψει! Ο Μπεν Γεντέρ στο 58΄μείωσε τη διαφορά στο ένα γκολ και ο Μποαντού στ0 85ο λεπτό ισοφάρισεσε 3-3 παγώνοντας τους πάντες στο γήπεδο της Ναντ.


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία