Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Λαύριο

Δημοφιλή

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (22/10, 19:15) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Mateco αναφέρει:

«Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Λαύριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Κ.Γ. Λαυρίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 και θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ομάδας μας μέσα σε μία εβδομάδα.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, την κούραση δεδομένη και τον χρόνο προετοιμασίας ελάχιστο, ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει στην Αθήνα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Yannick Franke, Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro».


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία