Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η ανυπομονησία του Βρακά

Δημοφιλή

Επίσημη διάσταση στο deal που επήλθε για την ελεύθερη μεταγραφή του Γιώργου Βρακά στον Ατρόμητο έδωσε ο ΠΑΟΚ όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, κρατώντας και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. Κάτι που επισημοποιήθηκε και από την ομάδα του Περιστερίου ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο εξτρέμ και φιλοξενώντας προσωπικές του τοποθετήσεις αναφορικά με την ένταξή του στο σύνολο του Κρις Κόουλμαν.

Ορμώμενος από την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου ο Γιώργος Βρακάς επισήμανε μεταξύ άλλων πως «ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας».

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνει. Τον πρόεδρο, τον Τεχνικό Διευθυντή και τον κ. Σάσα Ίλιτς και ελπίζω με την παρουσία μου να τους δικαιώσω. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, πρόσφατα συμπλήρωσε και τα 100 χρόνια ζωής, και τώρα θέλω να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βλέπουμε όλοι ότι τους τελευταίους μήνες η ομάδα αποδίδει πολύ καλά, έχει πολύ καλή απόδοση και αν συνεχίσουμε έτσι, γιατί όχι να μην βρεθούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου σε θέσεις για τα playoffs.

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να δουλεύω σε καθημερινή βάση για να βελτιωθώ ατομικά και φυσικά μέσω αυτής της δουλειάς να βοηθήσω και τον Ατρόμητο. Πρόλαβα αυτές τις λίγες ώρες να δω το προπονητικό κέντρο και πραγματικά προσφέρει τα πάντα σε έναν αθλητή για να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Τώρα, ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας, όταν πια θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν και πάλι στα γήπεδα».


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία