Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η ανάλυση του Φρίντρικσον από τον Γιώργο Δέδα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη σημαντική μεταγραφή του Έλβαρ Φρίντρικσον, που θα αναλάβει τον ρόλο του βασικού point guard του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τη συγκεκριμένη κίνηση μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση», το μέλος του τεχνικού τιμ της προηγούμενης ομάδας του Ισλανδού, Ρίτας Βίλνουν, Γιώργος Δέδας.

Μεταξύ άλλων είπε ο Έλληνας προπονητής:

Για τη δική του άποψη για τον Φρίντρικσον:

«Προφανώς έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον Έλβαρ. Έπαιξε εκπληκτικά, μας βοήθησε πάρα πολύ και τα νούμερα του ειδικά στο BCL ήταν πάρα πολύ καλά. Σε περίπου 21 λεπτά συμμετοχής είχε 11.5 πόντους και 4.5 ασίστ, έχοντας μάλιστα δίπλα του τον Φόστερ, που ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης. Είναι ένα παιδί το οποίο μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό του παιχνιδιού μέσα στο ματς. Είναι γρήγορος με τη μπάλα στα χέρια κι έχει πάρα πολλές λύσεις. Όσο για τον χαρακτήρα, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχαμε στα αποδυτήρια, πάντα ευγενικός, πάντα με το χιούμορ του. Έβαζε πάντα το εγώ του κάτω από την ομάδα, παρά κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν, όπως όλοι».

Για το αν ζήτησε την άποψη του ο Φώτης Τακιανός για τον Ισλανδό:

«Με τον Φώτη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν για λίγο συμπαίκτες στη ΜΕΝΤ, ήμουν βοηθος του αργότερα. Είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά στη συνάντηση για το ΒCL, ζήτησε τη γνώμη μου και δεν είπα κάτι διαφορετικό στον Φώτη σε σχέση με αυτά που είπα σε εσάς για τον Έλβαρ. ίσως κάποια περισσότερα τεχνικά ζητήματα».

Για την απόφαση της Ρίτας να μην το διατηρήσει στο ρόστερ της:

«Εμείς αποφασίσαμε να αλλάξουμε κάπως τη λογική μας τη νέα σεζόν, και να πάμε σε ένα βασικό point guard που θα αγωνιζόταν περίπου 30 λεπτά ανά παιχνίδι. Συζητήσαμε από τον Έλβαρ αν θα τον ενδιέφερε να μείνει και να έρχεται από τον πάγκο, αλλά ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα ήταν βασικός. Εμείς το σεβαστήκαμε, τα βάλαμε κάτω, συζητήσαμε και πήραμε αυτή την απόφαση».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία