Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η ανακοίνωση της Ιντερνασιονάλ και η αναφορά σε ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Ο Τάισον ολοκλήρωσε τη δεύτερη του θητεία στην Ιντερνασιονάλ και ετοιμάζεται για τον… ΠΑΟΚ, με τον σύλλογο της πατρίδας του να τον αποχαιρετά με ένα αποθεωτικό μήνυμα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, παραθέτει και τα κατορθώματα του με την κόκκινη φανέλα, σε αυτά τα δύο περάσματα.

Η ανάρτηση αναφέρει σχετικά:

«Ο πολυπροταθλητής Τάισον ολοκλήρωσε τη δεύτερη του θητεία με την κόκκινη φανέλα, συμπληρώνοντας 200 συμμετοχές στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής χρονιάς. Εκτός από τα 44 γκολ και τις 23 ασίστ, ο αθλητής θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου για τη συνεισφορά και την ταύτιση του με αυτόν.

Ευχαριστούμε Τάισον».

Εκτός από το «αντίο» της στον Τάισον μέσω των social media, η Ιντερνασιονάλ έκανε και αναφορά στον… ΠΑΟΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή αναφέρει ότι ο λόγος που οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στην απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους, αφού ο ποδοσφαιριστής έγινε δέκτης πρότασης από το εξωτερικό.

Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι:

«Η Ιντερνασιονάλ και ο ποδοσφαιριστής Τάισον κατέληξαν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου, κοινή συναινέση. Ο Τάισον είχε συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο, αλλά έλαβε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία