Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η αγωνία του Λουτσέσκου (video)

Δημοφιλή

Το πρώτο… ημίχρονο τελείωσε. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, τρεξίματα, μονομαχίες και βρήκε την Κλαμπ Μπριζ με ένα ισχνό προβάδισμα που της δίνει το τελικό 1-0.

Τα πάντα όμως θα κριθούν στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ακόμη μία ανατροπή μέσα στο σπίτι του προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, εκεί όπου αναμένεται να συναντήσει μία εκ των Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα. Σε μία πρώτη συνάντηση που στιγματίστηκε από σωρεία επεισοδίων εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω της συμπεριφοράς της βελγικής αστυνομίας στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν εκεί.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ως είθισται δημοσιοποιήθηκε η αθέατη πλευρά της εκτός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ με τους Βέλγους, απομονώνοντας στιγμιότυπα από την αγωνία και τις αντιδράσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία κατά γενική ομολογία μέτρια βραδιά του ΠΑΟΚ με φτωχό σκηνικό στη δημιουργία φάσεων, τις διευκρινήσεις του Στέφαν Σβαμπ στον Μπράντον Τόμας εν εξελίξει του αγώνα καθώς επίσης και στιγμιότυπα από το φινάλε που έφεραν το αγωνιστικό τμήμα μπροστά από τη θύρα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχοντας δώσει υποσχέσεις πρόκρισης.

Δείτε αναλυτικότερα την… αθέατη πλευρά του Κλαμπ-Μπριζ-ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία