Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η… αγωνία του Φλάτεν

Δημοφιλή

Ο Σκάιλερ Φλάτεν έκανε έναν μίνι απολογισμό της -μέχρι τώρα- προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την ανυπομονησία του για τα πρώτα φιλικά.

Ολοκληρώθηκαν δύο εβδομάδες από το πρώτο κάλεσμα του ΠΑΟΚ και την πρώτη προπόνηση των παικτών υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού.

Ο Αμερικανός που θα έχει σημαντικό ρόλο τη νέα αγωνιστική σεζόν, μίλησε για την, μέχρι σήμερα, πορεία της προετοιμασίας λέγοντας ότι:

«Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο δύσκολες εβδομάδες, αλλά αυτό είναι κάτι που το περιμένεις. Ειδικά όταν ξεκινάς μία νέα κατάσταση, με τόσους νέους παίκτες, έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά, να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να προετοιμαστούν για όλη τη σεζόν που έρχεται και ειδικά για τις δύσκολες στιγμές. Μέχρι τώρα όλα είναι πολύ καλά. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ φιλικοί, μας έχουν βοηθήσει να προσαρμοστούμε, ενώ και το προπονητικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά και μας βοηθά σε όλα αυτά που πρέπει να μάθουμε. Θα έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη, που είναι μία νέα εμπειρία για μένα».

Ο Σκάιλερ Φλάτερν που κάνει περισσότερο παρέα με τους ΜακΝις, Φρίντρικσον και Γκίλμορ είπε επίσης ενόψει του πρώτου φιλικού πως:

«Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από το πρώτο παιχνίδι. Είναι συγκεκριμένος ο λόγος που γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξεις δυνατά, να προσπαθήσεις να εκτελέσεις σωστά ακολουθώντας αυτά που έχουν δείξει οι προπονητές στις μέχρι τώρα προπονήσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει στην άμυνα. Έτσι και με το να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τη βελτίωση που θα έχουμε, θα προχωρήσουμε μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν».

Στις 20/9 θα έχουν για πρώτη την ευκαιρία και οι παίκτες του ΠΑΟΚ να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της ομάδας:

«Περιμένουμε να έρθει η στιγμή να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι το περιμένουν και αυτοί, έχουν πολύ καιρό να δουν την ομάδα. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να ξέρουν ότι έχουμε και εμείς την ίδια αγωνία. Και θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα».


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους...

Στην ίδια κατηγορία