Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΑΕ Λεμεσού για το φιλικό με ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο πρόκειται να δώσει ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕ Λεμεσού στο Τσίρειο στάδιο.

Μάλιστα, η κυπριακή ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του παιχνιδιού, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: ««Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 01/12/2022 στις 18.30 στο Τσίρειο Στάδιο. Η προπώληση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων θα αρχίσει την Τρίτη 29/11 στις 09.00 το πρωί, από το AEL Official Shop και ηλεκτρονικά. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου από τις 17:00 και για τις δύο κερκίδες για τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλοι της ομάδας μας την Ανατολική. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Παιδικά εισιτήρια: 2 ευρώ».

Προηγούμενο άρθροΗ εκδίκαση στην ΕΕΑ
Επόμενο άρθροΔικαστική νίκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία