Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

H απίστευτη ιστορία του Λουτσέσκου για τον Σαββίδη

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του βιβλίου, «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του Κώστα Βασιλόπουλου, αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία για τον Ιβάν Σαββίδη.

«Θα σας πω μια ιστορία που είναι κάπως γραμμένη στο βιβλίο. Είναι μετά τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που χάσαμε με 3-1, παρότι είμασταν πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος εκείνη την περίοδο. Μας φώναξε το αφεντικό για μίτινγκ στο ξενοδοχείο. Εγώ άργησα να μπω λόγω της συνέντευξης Τύπου του αγώνα και όταν μπήκα το αφεντικό άρχισε ήδη να μιλάει στην ομάδα.

Άρχισε να με κατηγορεί με έναν τρόπο που άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν θα βγω ζωντανός από το μίτινγκ. Έκανε συγκεκριμένη κριτική λέγοντας ότι αδικώ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αισθανόμουν ότι έχανα τους ποδοσφαιριστές. Αισθανόμουν τι κάνω τώρα εγώ εδώ;

Εκείνη τη στιγμή πήγα στο επιτελείο μου να τους πω ότι φεύγουμε πρέπει να παραιτηθώ. Εκείνη τη στιγμή ο συνεργάτης μου ο Ντιέγκο, που είπε όχι πρέπει να μείνεις γιατί θα κερδίσουμε τον τίτλο. Στο μυαλό των παικτών είναι να κερδίσουμε τον τίτλο μετά τα όσα έγιναν πέρσι, οπότε πρέπει να μείνει εδώ», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία