Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γυρίζει σελίδα πριν τον ΠΑΟΚ η Ντιναμό

Δημοφιλή

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (14/3) για τη φάση των «16» του UEFA Europa Conference League, υπάρχουν νέες εξελίξεις στα διοικητικά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεδομένου πως γυρίζει σελίδα, εκλέγοντας ως νέο της πρόεδρο τον Βέλιμιρ Ζάετς. Έχοντας αποτελέσει παίκτη του κροατικού κλαμπ για μια δεκαετία (1974-84), αλλά και προπονητής της για μια σεζόν (1998-99), έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στις προεδρικές εκλογές αποσπώντας το τιμόνι της ομάδας με… αυτοδυναμία.

Ενδεικτικό πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ηγετική φυσιογνωμία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε τη νίκη με 31 ψήφους από τα 52 μέλη της συνέλευσης που ήταν παρόντα εν συγκρίσει με τον αντίπαλό του, Μπάρισιτς, που συγκέντρωσε 19 ψήφους. Όπως σημειώνεται από πλευράς κροατικών ΜΜΕ, ο 68χρονος θεωρείται σωτήρας της ομάδας από τους οργανωμένους οπαδούς της Ντίναμο, Bad Blue Boys, οι οποίοι πιστεύουν πως με αυτόν στον προεδρικό θώκο, ο σύλλογος θα περάσει καλύτερες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η κροατική ομάδα απέσπασε τη νίκη με 2-0 κάτι που συνεπάγεται προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Στο πρωτάθλημα την ίδια ώρα είναι στην τρίτη θέση, στο μείον εφτά από την κορυφή που βρίσκεται η Χάιντουκ Σπλιτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζει πρώτος στα Play Out της SL2 ο ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΟΤ Ηρακλή, σε ένα χορταστικό και επεισοδιακό παιχνίδι, και κρατά στα...

Στην ίδια κατηγορία