Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Γκρεμίζεται» το πρώτο Μουντιαλικό γήπεδο στο Κατάρ

Δημοφιλή

Η Βραζιλία πέτυχε χθες (5/12) μια σημαντική νίκη απέναντι στη Νότια Κορέα με 4-1, που την έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αγώνας διεξήχθη στο «Stadium 974», το οποίο ωστόσο δεν θα υπάρχει σε λίγες ημέρες. Το γήπεδο δεν θα φιλοξενήσει άλλον αγώνα για το Μουντιάλ και αναμένεται να αποσυναρμολογηθεί.

Το εντυπωσιακό στάδιο φτιάχτηκε από 974 κοντέινερ πλοίων για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο συγκεκριμένος αριθμός δεν είναι τυχαίος, διότι το «974» είναι ο τηλεφωνικός κώδικας του Κατάρ.

Οι διοργανωτές συναρμολόγησαν το πρωτότυπο γήπεδο αποκλειστικά για τις ανάγκες του Μουντιάλ και πλέον θα αποσυναρμολογηθεί, αφού το Βραζιλία-Ν. Κορέα ήταν ο έβδομος και τελευταίος αγώνας που διεξήχθη σε αυτό το γήπεδο!

Όσον αφορά τα κοντέινερ, αυτά θα σταλούν από την Κυβέρνηση του Κατάρ σε χώρες που χρειάζονται την συγκεκριμένη υποδομή. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον τρόπο που κατασκευάστηκε αυτό το ιδιαίτερο γήπεδο.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία