Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γκούνη: «Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα»

Δημοφιλή

Διοργανώθηκαν χθες (20/12) τα βραβεία του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις βασικές βραβεύσεις της βραδιάς ο Μίλτος Τεντόγλου βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αθλητής, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως η καλύτερη αθλήτρια, ο Γιώργος Πομάσκι ως ο κορυφαίος προπονητής και η Εθνική πόλο ανδρών ήταν η καλύτερη ομάδα. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε και η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκούνη, η οποία αγωνίζεται στην κορυφαία ομάδα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

«Η δημοτικότητα στο ποδόσφαιρο γυναικών στον διεθνή χώρο είναι τεράστια. Στην Ελλάδα γίνονται πλέον σταθερά βήματα ανάπτυξής του. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι η πολυνίκης στις κατακτήσεις του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μετρώντας οκτώ διαδοχικούς τίτλους και 17 στο σύνολο, καθώς και 6 Κύπελλα Ελλάδας. Βραβεύουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο της 18χρονης κεντρικής αμυντικού Μαρίας Γκούνη Παπαϊώννου», αναφέρθηκε αρχικά στην βράβευση της αθλήτρια του Δικεφάλου.

Με τη σειρά της η Μαρία Γκούνη ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο ήταν κάτι ξαφνικό. Ξεκίνησε από το σχολείο και συνεχίστηκε επειδή μου άρεσε. Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να πηγαίνω καλά και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Κάθε νέα αθλήτρια που ενσωματώνεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, καταλαβαίνει ότι δεν είναι τυχαία η κυριαρχία του στο ποδόσφαιρο γυναικών. Μαθαίνεις να ζεις κάτω από ανταγωνιστικές συνθήκες. Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να κάνει περήφανους τους φιλάθλους και να παίρνει πρωταθλήματα»


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία