Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γκάρτενμαν: «Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο κεντρικός αμυντικός της Αμπερντίν, Στέφαν Γκάρτενμαν εκπροσώπησε τους παίκτες των Σκωτσέζων στη συνέντευξη τύπου και τοποθετήθηκε για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί στο ένας, εναντίον ενός για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με τα προηγούμενα που δώσαμε. Το πιο βασικό από όλα, είναι να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας. Η οποία είναι πολύ σημαντική για την έκβαση του αγώνα.

Όσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, θα είναι και για εμάς. Έπαιξα σε δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, με δυνατούς αντιπάλους, έπαιξα σε ματς που θεωρούσαμε ότι ήταν απίθανο να κερδίσουμε, αλλά τα κερδίσαμε. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί».

Ποιους παίκτες ξεχωρίζεις από τον ΠΑΟΚ;

«Τον Τάισον που είναι πολύ γρήγορος και παίζει στην αριστερή πλευρά, τον θυμάμαι από τα παιχνίδια της Σαχτάρ που έκανε την διαφορά. Επίσης έχουν τον Βιεϊρίνια που έπαιξε στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ και είναι πολύ έμπειρος, αλλά και ο στράϊκερ (σ.σ. δεν τον κατονόμασε). Είναι παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει μία μίξη, έμπειρων και νέων παικτών. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Εφόσον τα καταφέρουμε, θα μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, όμως έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Ένα ματς μακριά από το πρωτάθλημα»

Ο στενός συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για τον αγώνα κόντρα στον Άρη....

Στην ίδια κατηγορία