Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (16/3) πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη, για την ομαλή διεξαγωγή των play offs, υπό τον Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη, με τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, που εξέφρασε την ξεκάθαρη στάση του Δικεφάλου, αναφορικά και με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ως στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Παράλληλα διευκρίνισε πως επί τοις ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε επίσης χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη και την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας πως σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Δικέφαλος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων…


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία