Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιορτινές φάπες σε Ζίβκοβιτς (video)

Δημοφιλή

Άκρως γιορτινό κλίμα επικρατεί στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα (18.04) δεδομένου πως τη σημερινή (14.04) μέρα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς συμπληρώνει τα 35 έτη ζωής του. Γίνεται αντιληπτό πως τα γενέθλια του Σέρβου τερματοφύλακα κάθε άλλο παρά στα ψιλά πέρασαν καθώς το αγωνιστικό τμήμα του επιφύλασσε γιορτινές… φάπες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω video που δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται αναμφίβολα η επάνοδος του Τόμας Μουργκ που απουσίασε από την εκτός έδρας πρώτη συνάντηση με τους Βέλγους και αντ΄αυτού παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση δεδομένου πως συμμετείχε στο σημερινό (14.04) πρόγραμμα των συμπαικτών του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας που περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους απόντες, Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο προσβλήθηκαν με ίωση, ο Ιβάν Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά (σ.σ εκτός ευρωπαϊκής λίστας μαζί με τον Ζόαν Σάστρε) ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο σε συνέχεια της αποθεραπείας του από τη θλάση 3ου βαθμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία