Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γίνεται «Καρακάξα» ο Τονάλι και γράφει ιστορία

Δημοφιλή

Νιουκάστλ και Μίλαν τα βρήκαν σε όλα για την μεταγραφή του Σάντρο Τονάλι, με το deal να κάνει τον νεαρό μέσο την ακριβότερη μεταγραφή για Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η αγγλική ομάδα συμφώνησε με τη Μίλαν για ένα ποσό 70 εκατομμυρίων ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ θα προσφέρει στον παίκτη ένα εξαετές συμβόλαιο εως το 2029.

Ο Ιταλός θα αμείβεται ετησίως με επτά εκατομμύρια ευρώ συν δύο σε μορφή μπόνους, ενω οι ”ροσονέρι” θα διατηρήσουν ενα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Τονάλι θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για Ιταλό ποδοσφαιριστή, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την μετακίνηση του Ζορζίνιο απο την Νάπολι στην Τσέλσι αντι 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νεαρός μέσος αυτή την περίοδο μετέχει με την σκουάντρα ατζούρα στο Euro-U21. Την φετινή χρονιά, μέτρησε 2 γκολ και 10 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποχωρεί απο την Μίλαν με καλύτερη στιγμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021/22.

 

 


Τελευταία νέα

Η φωτογραφία του Κοτάρσκι και το μέλλον

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ μια φωτογραφία του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τον ατζέντη του Φεντερίκο Παστορέλο,...

Στην ίδια κατηγορία