Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιάννης Τραπεζανλίδης: «Για το Δικέφαλο στο στήθος…»

Δημοφιλή

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το, νεοσύστατο, τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ. Για την εκκίνηση του Δικεφάλου, τη νέα αυτή προσπάθεια και τη δική του προσαρμογή, μίλησε ο Γιάννης Τραπεζανλίδης. Ο 23χρονος εξτρέμ βγήκε «Τετ Α Τετ» στη FORZA, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα.

Πως πήρες την απόφαση να ενταχθείς στο τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ;

«Σχεδόν όλοι, πλην του τερματοφύλακα μας, παίζαμε ποδόσφαιρο 11 επί 11. Όλοι έχουμε τις δουλειές μας, κανείς δεν είναι επαγγελματίας. Ο μόνος λόγος που αποδεχθήκαμε αυτή την πρόσκληση, είναι γιατί όλοι είμαστε ΠΑΟΚ από μικροί. Ήταν παιδικό όνειρο να παίξω στην ομάδα που αγαπάω από μικρός, στο άθλημα που αγαπάμε, έστω και στη Σάλα».

Που οφείλεται το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

«Ξεκινήσαμε από νωρίς τις προπονήσεις, εγώ βρίσκομαι στην ομάδα εδώ και περίπου δύο μήνες. Όλη η ομάδα είναι αθλητική, δουλεύουμε καθημερινά και νομίζω ότι εκεί οφείλεται το καλό μας ξεκίνημα. Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος, ίσα ίσα, μόνο που φορούσα τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος ήθελα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία στην προσαρμογή σου στα νέα δεδομένα;

«Οι διαφορές ξεκινούν από το άγγιγμα της μπάλας. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Φυσικά είναι διαφορετική και η αίσθηση του παρκέ. Προσωπικά, στις πρώτες προπονήσεις βρισκόμουν εκτός τόπου και χρόνου, δεν ήξερα που να κινηθώ. Μέσα από κάποιες προπονήσεις, βρήκα τα πατήματα μου, αν και είναι δεδομένο ότι έχουμε όλοι ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ποιοι οι στόχοι της φετινής ομάδας;

«Ο μεγαλύτερος στόχος ήταν να έχουμε ένα καλό κλίμα, κι αυτό το έχουμε πετύχει χάρις τον προπονητή και όλα τα παιδιά. Ο δεύτερος στόχος είναι να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Φυσικά, στόχος μας είναι να ανέβουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Τι συναίσθημα είναι για εσάς να πανηγυρίζεται μια νίκη με τον κόσμο;

«Για εμάς είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να ζήσουμε στο να βρισκόμασταν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Όπως είπα, όλοι έχουμε τις δουλειές μας και το κάνουμε αυτό αφιλοκερδώς. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που σε γυρνά πολλά χρόνια πίσω, σε κάνει να ονειρεύεσαι, να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όλο αυτό σου δίνει ενέργεια, θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Ποιο το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου;

«Με τον Ολυμπιακό είχαμε αρκετό κόσμο κι αυτό μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Εγώ θέλω να τους πω ότι χαιρόμαστε να τους έχουμε κοντά μας, να ακούμε τα συνθήματα. Θα θέλαμε να είναι εκεί σε κάθε παιχνίδι, και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να νικάμε και να προσφέρουμε θέαμα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Από νωρίς το πρωί η ημέρα μου ξεκινά με τη δουλειά μου. Είμαι γυμναστής κι έχω ένα χώρο, στον οποίο κάνω personal training. Το Το μεσημέρι έχω ένα κενό, κι αφού ξεκουραστώ, θα δουλέψω λίγο με τον εαυτό μου. Το απόγευμα συνεχίζω τη δουλειά, και μόλις τελειώσω, απευθείας θα πάω στην προπόνηση με την ομάδα. Όλοι πάμε στην προπόνηση μετά τις δουλειές μας».

Πως διαθέτεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Δεν μου αρέσει να κάθομαι μέσα στο σπίτι. Ακόμα και κενό δύο ώρες, θα προσπαθήσω να πάω για ένα φαγητό, ένα καφέ με έναν φίλο. Δεν θέλω να κάθομαι στο σπίτι και να περιμένω να περάσει απλά η ώρα, μέχρι να πάω στη δουλειά».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία