Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Για το τρίτο σερί κύπελλο!

Δημοφιλή

Στη μάχη του 17ου φάιναλ φορ του κυπέλλου χάντμπολ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού, ρίχνεται η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη θ’ αντιμετωπίσουν αύριο στις 17.30 τη Νέα Ιωνία, ενώ στις 15.00 θα προηγηθεί η αναμέτρηση της Βέροιας με την Αναγέννηση Αρτας. Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών θα βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στις 20.15 (ΕΡΤ 3).

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το τρόπαιο τις δύο προηγούμενες χρονιές. Πέρσι είχε νικήσει στη Βέροια τη Νέα Ιωνία με 27-19, ενώ πρόπερσι είχε επιβληθεί στην Αρτα της τοπικής Αναγέννησης με 33-23.

Σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης υπογράμμισε: «Για εμάς πολύ σημαντικό σε μία ιδιαίτερη σεζόν που βρισκόμαστε στο Final-4 και μάλιστα με αυτό το format που δίνει ένα άλλο κύρος στην διοργάνωση. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος μας χρονικά στόχος. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο και δεν έχουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά αυτό επιβάλλεται να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια με την Νέα Ιωνία έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είμαστε δύο ομάδες που τα τελευταία 10 χρόνια πρωταγωνιστούμε, καλλιεργούμε και επενδύουμε στο γυναικείο χάντμπολ. Το ότι δεν έχουμε αγωνιστεί φέτος μεταξύ μας λόγω του συστήματος του πρωταθλήματος σίγουρα δημιουργεί ένα ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με το ότι είναι ένα νοκ- άουτ παιχνίδι, που πάντα εγκυμονεί κινδύνους, θα πρέπει να μας κρατήσει σε εγρήγορση και να έχουμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης».

Προηγούμενο άρθροΜΠΑΜ και… τέλος!
Επόμενο άρθροΔύσκολα ο Ίνγκασον με Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… παρελθόν και οι αριθμοί του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ξεχωρίσει ως «Game of the Week» την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι στο Παλατάκι...

Στην ίδια κατηγορία