Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Για το 4ο κύπελλο της ιστορίας του

Δημοφιλή

Ετοιμη να διεκδικήσει και να κατακτήσει το 4ο κύπελλο στην ιστορία της είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που ρίχνεται σήμερα στη μάχη του Final-4, το οποίο φιλοξενείται στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης. Ο Δικέφαλος, που έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 2012, το 2015 και το 2017, πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει στις 16.30 το Φίλιππο Βέροιας. Θα προηγηθεί στις 14.00 ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Αργους. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα διεκδικήσουν το κύπελλο στον αυριανό τελικό, που θ’ αρχίσει στις 16.00 (ΕΡΤ 3).

«Σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά η διοργάνωση του Final-4 περιμένω να είναι μια γιορτή, που την έχει ανάγκη το άθλημα μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε συγκεντρωμένοι στον ημιτελικό με το Φίλιππο, ώστε να επιτευχθεί ο αρχικός μας στόχος για παρουσία στον τελικό» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης υπογράμμισε: «Το Final-4 είναι μια σπουδαία και όμορφη διοργάνωση τόσο για τους αθλητές, αλλά τόσο και για τον κόσμο. Γίνεται σε μια πόλη που έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές το άθλημα μας. Σαν ΠΑΟΚ βλέπουμε δύο τελικούς μπροστά μας. Θέλουμε το Σάββατο να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Φίλιππο Βέροιας. Πιστεύω ότι στον αγώνα αυτό έχουμε τον τίτλο του φαβορί, αλλά τέτοιου ίδιους παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Διψάμε για αγώνες όπως αυτοί και θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί. Θα μας λείψει ο αρχηγός μας (Τόλης Παλάσκας) αλλά να είναι σίγουρος πως θα παλέψουμε και για εκείνον!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία