Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για την ουσία και το γόητρο

Δημοφιλή

Ετοιμος για να πάρει τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Παλατάκι, θ’ αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

«Προβλέπεται να είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με τον ΟΣΦΠ να έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Πιστεύω πως θα είναι βελτιωμένος, ωστόσο εμείς είχαμε χρόνο να δουλέψουμε αρκετά καλά, πιστεύω πως έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε δυνατοί, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι» δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης, που πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είμαστε βαθμολογικά κοντά, το παιχνίδι δεν θα έχει καθοριστική σημασία για την διεκδίκηση του τίτλου. Περισσότερο θα δώσει ένα ψυχολογικό ανέβασμα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, οπότε πρέπει να δούμε πως θα είμαστε και στην συνέχεια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ομαδική δηλητηρίαση στον ΠΑΟΚ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των...

Στην ίδια κατηγορία