Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Για μια νέα αρχή κόντρα στη Νίμπουργκ

Δημοφιλή

Mε τις γνωστές απουσίες των Λοβ και Γιώργου Καμπερίδη θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 19.30 τη Νίμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να κάνει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, αλλά και στη σεζόν, προκειμένου να τονωθεί και η ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας.

«Πίεση έχουμε βάλει εμείς οι ίδιοι ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αρης Λυκογιάννης, προσθέτοντας: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι στη Βοσνία. Χάσαμε από δικά μας λάθη από μια ομάδα που κέρδισε στη συνέχεια και τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ήμασταν κακοί με τον Προμηθέα. Χάσαμε όμως. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κυρίως από ψυχολογική άποψη. Οι δυο που λείπουν είναι σημαντικά κομμάτια. Ο Λοβ κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ από αυτά που φαίνονται. Τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Σταθερό κομμάτι μας είναι κι ο Γιώργος Καμπερίδης. Είμαστε άτυχοι, γιατί ο Λοβ τραυματίστηκε τρία λεπτά πριν την τελευταία μας προπόνηση».

Τελευταία νέα

Έκανε βήμα πίσω ο ΠΑΟΚ

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ mateco για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό για την 15η αγωνιστική της Basket League. Δεν ξεκίνησε...

Στην ίδια κατηγορία