Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για μια νέα αρχή κόντρα στη Νίμπουργκ

Δημοφιλή

Mε τις γνωστές απουσίες των Λοβ και Γιώργου Καμπερίδη θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 19.30 τη Νίμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να κάνει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, αλλά και στη σεζόν, προκειμένου να τονωθεί και η ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας.

«Πίεση έχουμε βάλει εμείς οι ίδιοι ψάχνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αρης Λυκογιάννης, προσθέτοντας: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι στη Βοσνία. Χάσαμε από δικά μας λάθη από μια ομάδα που κέρδισε στη συνέχεια και τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν ήμασταν κακοί με τον Προμηθέα. Χάσαμε όμως. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κυρίως από ψυχολογική άποψη. Οι δυο που λείπουν είναι σημαντικά κομμάτια. Ο Λοβ κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ από αυτά που φαίνονται. Τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Σταθερό κομμάτι μας είναι κι ο Γιώργος Καμπερίδης. Είμαστε άτυχοι, γιατί ο Λοβ τραυματίστηκε τρία λεπτά πριν την τελευταία μας προπόνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία