Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Γι’ αυτό το βραβείο θα πέσουν κορμιά!

Δημοφιλή

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για το βραβείο του MVP Νοεμβρίου. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μαγκομέντ Οζντόεφ, που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους τον περασμένο μήνα και διεκδικούν την ατομική διάκριση.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μαγκομέντ Οζντόεφ ρίχνονται στη μάχη για το βραβείο του MVP Νοεμβρίου. Εσείς διαλέγετε τον νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο Νοέμβριος τα είχε όλα. Τρία στα τρία στην Stoiximan Super League με μία απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δύο ευρωπαϊκά ματς, το ένα κόντρα στην Αμπερντίν που εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση και το μαγικό βράδυ στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ που «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου. Οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν πολλοί. Εμείς καταλήξαμε σε τέσσερις και η δύσκολη δουλειά είναι στα δικά σας χέρια.

Πρώτος μονομάχος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος συνεχίζει την καταπληκτική του πορεία αυτή τη σεζόν. Δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ -τα δύο κόντρα σε Ολυμπιακό και Άιντραχτ-, αλλά η συνολική εικόνα του Zile στο γήπεδο. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, ένταση, αυτοθυσία και συμμετοχή σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Επόμενος υποψήφιος ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σημείωσε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ, είχε γενικά εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε μάχες με κάθε αντίπαλο κι απέδειξε για έναν ακόμα μήνα, πως στον ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι τη δίψα του για ποδόσφαιρο.

Την σκυτάλη παίρνει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. O #TheHammer δεν έχασε λεπτό από το ντέρμπι αλλά ούτε και από τα δύο δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια του μήνα, έβγαλε ένταση, πάθος, δυναμισμό και συνέβαλε τα μέγιστα στις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας, με καθοριστικές επεμβάσεις και κρύο αίμα στις στιγμές πίεσης.

Την τετράδα κλείνει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο Ρώσος παρότι βρίσκεται στην ομάδα μόλις λίγους μήνες έχει ήδη εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τον Νοέμβριο αγωνίστηκε και στους πέντε αγώνες της ομάδας, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και σκόραρε δύο φορές».

Ψηφίστε τον MVP Νοεμβρίου ΕΔΩ


Τελευταία νέα

Τσικίνιο: «Πιο σημαντικό παιχνίδι το επόμενο με τον ΠΑΟΚ»

Για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (12/5) ετοιμάζονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη για...

Στην ίδια κατηγορία