Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φρίντριξον: «Στον ΠΑΟΚ παλέψαμε για… τη ζωή μας»

Δημοφιλή

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον… ανακρίθηκε στην εκπομπή «1 on 1» της Stoiximan, με τον Ισλανδό γκαρντ να μιλάει για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά και την τρομερή ατμόσφαιρα των οπαδών του Δικεφάλου. Ερωτηθείς για το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, απάντησε ότι «ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνον, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό».

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα των οπαδών του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Άρη, σημείωσε ότι αυτό που βίωσε είναι στο top3 της καριέρας του. Τέλος, ο Ισλανδός γκαρντ εκδήλωσε την επιθυμία του να δώσει το «παρών» σε μια αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μιλώντας στο «One on One» της Stoiximan:

Για το ποια είναι τα όνειρα του για το μέλλον: «Συνήθως δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα , προτιμώ να απολαμβάνω τη στιγμή και να ζω την κάθε μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, να απολαμβάνω την ζωή σαν επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ».

Για το ποιο ήταν το παιχνίδι της σεζόν ως τώρα για εκείνον: «Θα έλεγα το παιχνίδι με την Τόφας, όπου ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και παλέψαμε για τη ζωή μας ώστε να παραμείνουμε στο Basketball Champions League και να έχουμε άλλη μια ευκαιρία».

Για το αν έχει πάει στην Τούμπα: «Όχι. Σχεδίαζα να πάω στην περίοδο των Χριστουγέννων, όμως τότε απέκλεισαν τον κόσμο από τα γήπεδα οπότε έπρεπε να το αναβάλλω μέχρι να αφήσουν στον κόσμο να επιστρέψει».

Για το γιατί επέλεξε το μπάσκετ και όχι το ποδόσφαιρο: «Έπαιζα και τα δύο μέχρι τα 15-16 μου αλλά τελικά αποφάσισα να παίξω μπάσκετ. Νομίζω μου φαινόταν πιο ενδιαφέρον κι επίσης ο πατέρας μου ήταν προπονητής μπάσκετ, οπότε ήμουν πιο κοντά στο μπάσκετ. Ίσως για το ύψος μου θα ήταν εξυπνότερο να επιλέξω το ποδόσφαιρο!»

Για το αν θα προτιμούσε να συμμετάσχει για τρίτη φορά με την εθνική σου ομάδα σε κάποια διοργάνωση ή να κατακτήσει τίτλο με τον ΠΑΟΚ«Να πάρω τίτλο με τον ΠΑΟΚ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντινίδης: «Θα δείξουμε αλλο πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο άμεσως συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία