Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φράνκεν: «Αυτά μπορεί να δώσει ο Σαμάτα»

Δημοφιλή

Από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για τον Αλί Σαμάτα είναι ο προπονητής της Γκενκ, Βούτερ Φράνκεν, μια και έχει συνεργαστεί με τον Αφρικανό επιθετικό.

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που του αρέσει πολύ να τρέχει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του σημερινού φιλικού με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας: «Eίναι πολύ καλός με το κεφάλι, ένας πραγματικά πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής, που τελειώνει τις φάσεις. Είναι παίκτης ομάδας, πάντα σκέφτεται την ομάδα, πάντα σκέφτεται με την ομάδα. Δεν είναι δύσκολος σαν άνθρωπος. Είναι δύσκολο να πούμε αντίο στον Σαμάτα, ωστόσο η κατάσταση είναι αυτή που είναι και εύχομαι να τα πάει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω καθόλου εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο ήταν στη Φενέρμπαχτσε, όπου υπήρχε αρκετή πίεση για νίκες και επιτυχίες από τον κόσμο. Πιστεύω ότι σαν πρόσωπο μπορεί να ανταπεξέλθει και όταν νιώσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη από τον προπονητή, νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πολύ ωραία πράγματα από εκείνον».

 


Τελευταία νέα

Χαμός στην Μπαρτσελόνα! O Λαπόρτα σκέφτεται να απομακρύνει τον Τσάβι!

Το απόλυτο... χάος στην Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, έχει εξοργιστεί με...

Στην ίδια κατηγορία