Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φράνκε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (19/11) εντός έδρας την ιταλική Σάσαρι, στο πλαίσιο της 2ης «στροφής» των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ του Δικεφάλου, Γιαννίκ Φράνκε, πραγματοποίησε δηλώσεις για τα ποια στοιχεία χρήζουν βελτίωση αλλά και για την ατμόσφαιρα του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά έως τώρα. Πιστεύω πως προετοιμαζόμαστε πολύ καλά, μετά από μία νίκη σημαντική για την πόλη και για εμάς, όπως αυτή κόντρα στον Άρη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σάσαρι. Κάθε παιχνίδι είναι κάτι νέο».

Για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο στον αγώνα με τον Άρη: «Αρχικά, ήταν ωραία που είδα τόσο κόσμο, φυσικά ήταν σε ένα ντέρμπι και θα μου άρεσε να γίνεται και σε άλλα παιχνίδια. Ελπίζω να έρχονται περισσότεροι και να μας υποστηρίζουν. Φυσικά και ήταν μία ώθηση για εμάς η νίκη επί του Άρη. Ήταν η πρώτη στη σεζόν και σίγουρα μας δίνει ώθηση η ατμόσφαιρα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όμως, για πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για το ποια στοιχεία χρήζουν βελτίωσης: «Το μπάσκετ εδώ είναι διαφορετικό. Έχουμε πολλά παιδιά που παίζουν στην Ευρώπη, την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά τους.  Προσπαθούμε να βρούμε όλοι τον ίδιο βηματισμό, μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι και πιστεύω ότι πάει καλά. Στην αρχή συνηθίζουμε κάποια πράγματα στο παρκέ και πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε πως βελτιωνόμαστε. Παίξαμε με ενέργεια στην άμυνα, όπως απαιτεί το πρωτάθλημα. Αυτά που δε μας αρέσουν, τα συζητάμε στα αποδυτήρια και επικεντρωνόμαστε σε αυτά όταν βγαίνουμε στο γήπεδο».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία