Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φοβερός ΠΑΟΚ… πάτησε την ΑΕΚ με ανατροπή!

Δημοφιλή

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 επί της ΑΕΚ στην Αθήνα, σε ένα παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» έκαναν απίθανη ανατροπή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ο Στέλιος Μαλεζάς παρέταξε την ομάδα του, με τους Αγγελίδη, Γεωργιάδη, Δεληγιάννη, Φίλων, Πασαχίδη, Τσίκο, Αδάμ, Καλόγηρο, Γκιτέρσο, Γκούμα και Μάρτο.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο ήρθε η ψυχρολουσία για τον Δικέφαλο, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «ασπρόμαυροι» πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε έναν παθητικό ρόλο. Όμως, ο δυνατός αέρας και συμπαγής αντίπαλη άμυνα δεν επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Το ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει δοκάρι στο 52ο λεπτό. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν μουδιασμένοι και κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι στο 74ο λεπτό με σουτ του Τσίκου. Στο 83΄ όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού ο Σνάουτσνερ βρήκε τον Γκιτέρσο και αυτός ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η μεγάλη ανατροπή! Αυτή τη φορά ο Τσίκος σέρβιρε με τον Γκιτέρσκο και πάλι να μην αστοχεί και να γράφει το τελικό 1-2.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία