Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ…

Δημοφιλή

Για την 5η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στο Ζάγκρεμπ, την VK Primorac από το Μαυροβούνιο, από την οποία ηττήθηκε με 7-13. Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος εμφάνισε νευρικότητα στο παιχνίδι του, έχοντας πρόβλημα στις επιθετικές του επιλογές.

Η VK Primorac άνοιξε το σκορ με τον Μρσιτς, ο οποίος ήταν ο μοιραίος του παιχνιδιού, 0-1. Με Μίλιτς στον παραπάνω έκανε το 0-2, ενώ ο Μρσιτς από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 0-3 εννέα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές, ωστόσο το πρώτο γκολ ήρθε και πάλι από τους Μαυροβούνιους, 0-4. Ο Δικέφαλος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι, χάρη σε πέναλτι του Μιλάρντοβιτς, 1-4, σκορ τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γρήγορο γκολ. Ο Λασκαρίδης μείωσε σε 2-4, με τον Μίλιτς να κάνει το 2-5. Στον παραπάνω η VK Primorac πήρε νέο κεφάλι στο σκορ, 2-6, ο Κουγιούνης μείωσε σε 3-6, ωστόσο η συνέχεια ήταν δύσκολη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, καθώς το 0-3 σερί έφερε το παιχνίδι στο 3-9. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου τα έδωσαν όλα με σκοπό την επιστροφή τους στο παιχνίδι. Με Κόουπμαν και Πόλυ Προσινικλή ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε σε 5-9. Ο Μρσιτς στον παραπάνω έβαλε στοπ στο σερί των «ασπρόμαυρων», 5-10, με τον Τσολακούδη να μειώνει και πάλι στα τέσσερα γκολ, 6-10. Η εικόνα του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε, ο Δικέφαλος έχασε τους Μιλάρντοβιτς και Κεχαλάρη με αποβολές, με το 7-13 να δίνει τη νίκη και την πρόκριση στην VK Primorac.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ολοκλήρωσε ένα ονειρικό ευρωπαϊκό ταξίδι, καθώς έδειξε την δυναμική του απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του πόλο. Στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Δικέφαλος απέδειξε πως μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο της υδατοσφαίρισης, με την προσπάθεια των παικτών του να μας γεμίζει περηφάνια.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-1, 2-5, 4-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αίβαλιώτης, Καπράγκος, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 2, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.


Τελευταία νέα

Σύλληψη στην Κρήτη για δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 17 χρόνια

Την υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη μετά από 17 χρόνια φέρεται να εξιχνίασε η ΕΛΑΣ, προχωρώντας σε μία...

Στην ίδια κατηγορία