Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φοβερό… καρφί του Πέρεθ για τον Εμπαπέ (video)

Δημοφιλή

Σε μεταγραφικό σίριαλ εξελίχθηκε η μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ωστόσο δεν έφερε μετακόμιση του Γάλλου σταρ στην Ισπανία.

Ο Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Παρισιού και να μην δεχθεί την πρόταση των Πρωταθλητών Ευρώπης. Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τους Ισπανούς, που κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμη Champions League κερδίζοντας τη Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό, ενώ συνεχίζουν με φόρα τις μεταγραφικές τους κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η απόφαση του Εμπαπέ να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ φαίνεται ότι δεν άρεσε στον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν άφησε και ασχολίαστη.

Σε συνάντηση που είχε με φιλάθλους της ομάδας του, και καθώς υπέγραφε φανέλες, ένας του είπε «Πρόεδρε μην πάρεις τον Εμπαπέ», με τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ να απαντά με καυστικό τρόπο: «Ο καημένος, θα το έχει ήδη μετανιώσει», όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία