Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Φοβερή ατάκα Τζώρτζογλου για Αυγενάκη

Δημοφιλή

Φαρμακερή ατάκα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου προς τον τέως υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Γεμάτη… ατάκες ακόμα μία χρονιά η ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ξεκίνησε την μακροσκελή -όπως πάντα- τοποθέτησή του, με ένα “καρφί” προς τον συντοπίτη του και τέως υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανέλαβε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη νέα Κυβέρνηση.

«Ελπίζω να μη χρειαστούν μητρώο για τις ντομάτες και τις πατάτες οι αγρότες!», ανέφερε ο Κρητικός παράγοντας. Επιπλέον ο κ. Τζώρτζογλου έβαλε πολλά θέματα στην ατζέντα, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για απόπειρες αυτοκτονίας παραγόντων και ποδοσφαιριστών! «Δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκτονίες ποδοσφαιριστών γιατί κάποιοι δεν πληρώνουν…», είπε.

Ακόμη επέκρινε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ των «μεγάλων», αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα να «ρίξουν» την διοίκηση Μπαλτάκου μέσω αποχής από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά «ευτυχώς που ήρθε ο… μεγάλος (σ.σ. Ο Β. Μαρινάκης) κι αποφεύχθηκε γιατί θα ξεφτιλιζόμασταν» και τέλος μίλησε για την ανάγκη να πραγματοποιηθεί ένα φόρουμ, με έδρα το Ηράκλειο για να γίνει μία διακήρυξη αρχών και αξιών στο ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας», σημείωσε και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως: «Θα πρέπει αυτό το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ να σταματήσει, πρέπει να διευρυνθεί. Στους 1.000, 5-10 χιλ. Ώστε να μην είναι εύκολο για κάποιον μεγάλο να μας χειραγωγήσει»!


Τελευταία νέα

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, για την προημιτελική...

Στην ίδια κατηγορία