Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φορμαρισμένος την κατάλληλη στιγμή

Δημοφιλή

Αγκαλιά με την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την τεράστια νίκη που σημείωσε στην έδρα του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ ζευγαρώνοντας τις νίκες του στη σειρά των ημιτελικών. Πλέον, χρειάζεται άλλη μία νίκη, την οποία θα επιδιώξει να εξασφαλίσει στο Παλατάκι τη μεθεπόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου.

Στην άλλη σειρά των ημιτελικών ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του Μίλωνα.

«Είμαι χαρούμενος, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε ημέρες ακόμα για το επόμενο ματς, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός στο κύπελλο» τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, που πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ έκανε αρκετά λάθη από το σερβίς, όπως και εμείς στο δεύτερο. Η υποδοχή έπαιξε αρκετά το ρόλο της, κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά της κάθε ομάδας, να δούμε το παιχνίδι ξανά και να το αναλύσουμε στο βίντεο για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος».


Τελευταία νέα

Τέσσερα γκολ, ένα βραβείο (video)

Τέσσερις παίκτες θα μονομαχήσουν για το καλύτερο γκολ του Απριλίου. Στέφαν Σβαμπ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Μαγκομεντ Οζντόεφ και Μπάμπα Ράχμαν βοήθησαν...

Στην ίδια κατηγορία