Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Focus» στην ΑΕΚ

Δημοφιλή

Χωρίς «ανάσα» συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας δοκιμασίας με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την προσεχή Κυριακή (07.04), έχοντας πρωτίστως κάνει το χρέος του απέναντι στη Λαμία διπλασιάζοντας τις νίκες του στη διαδικασία των Play Off της Super League και επιστρέφοντας εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος. Μία πρωτοπορία που επήλθε συνδυαστικά με την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, κάτι που σημαίνει πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» οφείλει να δώσει απαντήσεις προκειμένου να αυξήσει την απόστασή του από τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό πως ο Γιόνι Ότο ανεβάζει διαρκώς στροφές κατόπιν ενός σφιξίματος που αισθάνθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τους Ίβαν Νάσμπεργκ-Ζίβκο Ζίβκοβιτς να ακολουθούν ατομικά προγράμματα προετοιμασίας και τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ να συνεχίζει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Γίνεται αντιληπτό πως ο κύριος όγκος δουλειάς ρίχνεται στον… τελικό κορυφής με την ΑΕΚ, με το αγωνιστικό τμήμα να καταναλώνει κατ΄αποκλειστικότητα ενέργεια με φόντο το εκτός έδρας Κυριακάτικο (07.04) ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Συνεπώς, το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» δείχνει «focus» στην ΑΕΚ χωρίς να δίνεται καμία βάση στην παρούσα φάση στα σετ αγώνων με την Κλαμπ Μπριζ στην Ευρώπη με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League που θα τεθούν στο επίκεντρο μετά την απαιτητική αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία