Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιλίπε Σοάρες: Τρεις μήνες στη Φαμαλικάο με… 67 λεπτά συμμετοχής

Δημοφιλή

Σε άλυτο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί ο Φιλίπε Σοάρες, για τον οποίο, στην περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δοκιμάστηκε η λύση (;) του εξάμηνου δανεισμού του στη Φαμαλικάο. Μόνο που κι εκεί τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Πορτογάλο κεντρικό χαφ, που τον ερχόμενο Μάιο θα κλείσει τα 25 του χρόνια.

Με την επιστροφή στην πατρίδα του, έχει καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές για το πορτογαλικό πρωτάθλημα με συνολικό χρόνο παρουσίας… 67 λεπτών.

Κι όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υπολόγιζε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Δικέφαλος έδινε τους κρίσιμους αγώνες στου προκριματικούς γύρους του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Σοάρες είχε παίξει ως αλλαγή στον αγώνα ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, μέχρι που στο ματς ρεβάνς με τους Κροάτες μπήκε ως αλλαγή στο 62΄ και έντεκα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, έχοντας υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο.

Αυτό ήταν. Ακόμη κι όταν πέρασε το μακρύ διάστημα της αποθεραπείας του, ο Λουτσέσκου δεν τον εμπιστεύτηκε ξανά. Μέχρι που τον Ιανουάριο ο Σοάρες έφυγε δανεικός στη Φαμαλικάο, δύο χρόνια ακριβώς μετά τη μεταγραφή του από τη Μορεϊρένσε στο Δικέφαλο. Στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στην Τούμπα, ο Σοάρες είχε παίξει σε δεκαεφτά ματς (ένα γκολ), ενώ τη σεζόν που ακολούθησε (2022-23) αγωνίζονταν κατά βάση ως αναπληρωματικός (επτά συμμετοχές ως βασικός κι άλλες δεκαεφτά ως αλλαγή, έχοντας από ένα γκολ και μία ασίστ).

Ποια είναι η μελλοντική τύχη του Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ; Αυτό παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια (μέχρι τον Ιούνιο του 2026)…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία