Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο και πιο «δυνατό» φιλικό για τον ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε με 1-2 στη Νεάπολη του Βόλου επί της τοπικής Νίκης, με σκόρερ τους Ουεντραόγκο και Χατζηστραβό. Ο Πάμπλο Γκαρσία παράταξε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα στη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση, σε σχέση με αυτή την ισοπαλία με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Η αναμέτρηση ήταν «δυνατή», με τις δύο ομάδες να παλεύουν για κάθε μπάλα και τη Νίκη Βόλου να έχει μια κυριαρχία στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να απειλεί με αξιώσεις την εστία του Μοναστηρλή. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ Β πίεζε ψηλά με σκοπό να κλέψει τη μπάλα και να φύγει άμεσα στη κόντρα για να βρει την άμυνα των γηπεδούχων αποδιοργανωμένη.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε στο 19′ , με τους «ασπρόμαυρους» να κλέβουν μια μπάλα και τον Σπυράκο να σουτάρει από καλό σημείο, χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Μπουργάνη. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με την ομάδα του Βόλου να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην πλησιάζει με αξιώσεις τα καρέ του ΠΑΟΚ Β.

Στο 37′ οι «ασπρόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκορ, αφού αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο μια κλεμμένη μπάλα, χτύπησε γρήγορα στην κόντρα, με τον Ρικάρντο να γυρνάει στον Ουεντραόγκο που βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ, που από κοντά έγραψε το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ Β από μια στημένη φάση, αφού στο 42′ η άμυνα των «ασπρόμαυρων» δεν έδιωξε πειστικά, με τον Λογαρά να σουτάρει με τη μία για να ισοφαρίσει, για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ, και αγωνίζεται στην ομάδα της Μαγνησίας με τη μορφή δανεισμού. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην προχωρά σε κάποια αλλαγή. Η πρώτη «προειδοποίηση» για τον ΠΑΟΚ Β ήρθε από τον Χατζηστραβό στο 50′, με το τελείωμα του να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Αυτό δεν έγινε στο 62′, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να βλέπει τη μπάλα να πέφτει στα πόδια του, με τον ίδιο να πιάνει το σουτ με τη μία από τα όρια της περιοχής, για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, για το 1-2. Η Νίκη Βόλου άρχισε να πιέζει, με το σουτ του Μιλούνοβιτς στο 70′ να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μοναστηρλή. Λίγο αργότερα, ο Μορικέλι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ιταλό να μένει στο έδαφος μετά από μια μονομαχία και να αφήνει τη θέση του στον Γιαξή.

O ΠΑΟΚ Β κατάφερε να απορροφήσει την πίεση των γηπεδούχων και να πάρει τελικά τη φιλική νίκη στη Νεάπολη του Βόλου, με 1-2.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β:

Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Μορικέλι (Γιαξής 73′), Κωττάς, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Νινούα (Ρουμίαντσεβ 86′) , Χατζηστραβός (Σμυρλής 65΄), Σπυράκος, Ρικάρντο, Πανίδης (Κουτεντάκης 79′)


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία