Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φασούλας: «Από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος»

Δημοφιλή

Σε εκπομπή της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ήταν ένα παιδί από τα σπλάχνα του Δικεφάλου και ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσής, όμως τον έδιωξε ο κόσμος από την ομάδα και έγινε Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι Ολυμπιακός. Το εξηγώ πάντα, αλλά δεν με καταλαβαίνουν. Οι ΠΑΟΚτσήδες με βρίζουν γι’ αυτό. Εγώ από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος. Δε με ήθελε ο κόσμος. Εγώ είμαι παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας. ΠΑΟΚτσής άρρωστος. Φτάσαμε σε ένα σημείο η παρουσία μου να τους κουράσει.

Με κατηγορούσαν για ότι κι αν έκανε η ομάδα. Ακόμη και τα λεφτά που ξόδευε η ομάδα, τα χρέωναν όλα σε μένα. Κι ακόμη περισσότερα. Φτάσαμε στο σημείο να βγαίνω αλλαγή και να χειροκροτούν επειδή με έβγαλε ο προπονητής. Όταν τελείωσε η χρονιά λοιπόν, που με χρωστούσαν και λεφτά, ζήτησα να πληρωθώ, μου αρνήθηκαν και είπα ότι θα φύγω.

Μου έσπασαν το αυτοκίνητο δυο φορές στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη κάνω προσφυγή. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, ήρθα στη Γλυφάδα και δεν ξανά γύρισα εκεί. Σε τέτοια περίπτωση ή θα κλειστείς στον εαυτό σου ή θα πας σε μια ομάδα που μισούν και θα δείξεις για χρόνια ότι είσαι εδώ.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία