Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευρωπαϊκή εκτόξευση για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σημαντικές βάσεις για… εκτόξευση του ranking του βάζει με την, τρομερή, φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να το μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ, στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος, για δεύτερη φορά την τριετία που υπάρχει η διοργάνωση, κατάφερε να φτάσει στην οκτάδα, και μάλιστα με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο.

Αυτό γιατί τα αποτελέσματα του, και η πρωτιά στη φάση των ομίλων, του έχουν δώσει έξτρα πόντους στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Συγκριτικά, τη σεζόν 2021-22, όταν και είδε την εξαιρετική ευρωπαϊκή του πορεία να σταματά κόντρα στη Μαρσέιγ, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 13.000 βαθμούς.

Φέτος, πριν καν παίξει τα παιχνίδια με τους Βέλγους έχει μαζέψει ήδη 15.000 πόντους, και με τους συνολικά 37.000 βρίσκεται στο top 50 του ranking.

Ο Δικέφαλος πλέον έχει μια ισχυρή «βάση» στην οποία καλείται να χτίσει και να αποκομίσει ακόμα περισσότερα οφέλη στο μέλλον, αναφορικά με τις κληρώσεις στα προκριματικά, αλλά και στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η σεζόν δεν τελειώνει στις 19/5 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο δεδομένου ότι τον Ιούνιο θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία