Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έτσι τους «πόρωσε» ο Αντρίγια για τη νίκη (video)

Δημοφιλή

Σύνθημα… νίκης από πλευράς Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια, απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του εν μέσω αρχηγικής ομιλίας με γνώμονα την εξασφάλιση της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έλαβε φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και φρόντισε να προχωρήσει σε… ταχύρρυθμα, επικαλούμενος την καθημερινή δουλειά του αγωνιστικού τμήματος με ορίζοντα το «διπλό» στο Περιστέρι.

«Θα τους δείξουμε τη δουλειά μας και ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τονώνοντας τον εγωισμό των συμπαικτών. Εκ του αποτελέσματος βάσει τελικού αποτελέσματος δικαιώθηκε με τους Στέφαν Σβαμπ και Γιάννη Κωνσταντέλια να προσυπογραφούν το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο, διατηρώντας τους «ασπρόμαυρους» στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

«Σήμερα θα πάρουμε τους 3 βαθμούς και θα επιστρέψουμε πίσω στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία επειδή το αξίζουμε. Ας κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε πόσο δουλεύουμε καθημερινά, πόσο σπρώχνουμε τους εαυτούς μας στο όριο στις προπονήσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε γκέλα έτσι εύκολα. Θα τους δείξουμε τη δουλειά μας και ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ. Να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να γυρίσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπόνηση και μετά δύο μέρες χαλάρωση

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Παρασκευή 3/5 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το Πάσχα. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις...

Στην ίδια κατηγορία