Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έτσι το είδαν Λυκογιάννης-Λοβ

Δημοφιλή

Ο Αριστείδης Λυκογιάννης πήρε πάνω του την ευθύνη για την στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από το Περιστέρι στο Παλατάκι με σκορ 86-87.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Σαφέστατα είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι. Κυρίως γιατί ένα παιχνίδι με ένα καλό 5λεπτο στα μέσα της 2ης περιόδου το φέραμε εκεί που θέλαμε. Μετά για 15 λεπτά ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να παίξουμε μπάσκετ. Το μομεντουμ του παιχνιδιού άλλαξε όταν γύρισε το παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά με μια σχετική πειθαρχία στο τελευταίο πεντάλεπτο ροκανίσαμε την διαφορά και καταφέραμε να περάσουμε μπροστά.

Στο τελευταίο σύστημα είπαμε να κάνουμε αλλαγές, να μην δώσουμε τρίποντο. Έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στο γήπεδο μας, πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουμε.
Δεν ήταν εύκολο που επιστρέψαμε, στα τελευταία 4 λεπτά το μομεντουμ ήταν στο Περιστέρι. Είχαμε μια σωστή τελευταία επίθεση, έγινε αυτό που σχεδιάσαμε.

Ο Γκρίφιν δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, ήταν σε μια πολύ κακή μέρα. Βγήκε στην 3η περίοδο αλλά ήταν οι στιγμές που γύρισε το παιχνίδι. Μας έδωσε κάποιες άμυνες αλλά επιθετικά ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Αυτό που με ενοχλεί και πρέπει να διορθώσουμε άμεσα είναι πως πρέπει να ματώνουμε στο πίσω μέρος του παιχνιδιού. Χάσαμε ένα ματς με 43% στο τρίποντο εντός έδρας γιατί δεν παίξαμε άμυνα.

Δεν πιστεύω πως η σημερινή ήττα οφείλεται στην τύχη, πρώτα είμαι εγώ υπεύθυνος και μετά οι παίκτες.»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ζερμέιν Λοβ στις δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στο 3ο δεκάλεπτο του αγώνα με το Περιστέρι (ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 86-87) και έδωσε το σύνθημα για την ανασύνταξη και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως το πλάνο μας ήταν αυτό που έπρεπε. Επιθετικά εγώ προσωπικά είχα μια καλή μέρα, Ήταν μια κακή μέρα για κάποια από τα παιδιά στα οποία βασιζόμαστε.

Χάσαμε το παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο, κάτι δεν πήγε καλά τότε. Ήταν ένα ματς το οποίο κρίθηκε στην τελευταία κατοχή, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Στην 3η περίοδο κάναμε κάποια γρήγορα φάουλ, αφήσαμε παίκτες να πάρουν ατομικές προσπάθειες και κάναμε κάποια λάθη που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν το μομεντουμ.

Για να μπορείς να κερδίσεις σε αυτή την Λίγκα, πρέπει να είσαι καλός και προσηλωμένος στα αμυντικά σου καθήκοντα.

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το “μαξιλαράκι” της διψήφιας διαφοράς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλαρώσουμε και να επιστρέψουν οι αντίπαλοι στο παιχνίδι.

Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις στο τελευταίο σουτ. Εγώ προτιμώ να χάνω με 30 πόντους από να χάνω στο τελευταίο σουτ. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και δεν έπρεπε να το χάσουμε. Θα μάθουμε από αυτήν ήττα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία