Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για το φιλικό ο ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό της Κυριακής (25/9) με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00 κεκλεισμένων των θυρών, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό την Κυριακή (25.09, 17:00), με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους ποδοσφαιριστές όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο.

Η προπόνηση του Σαββάτου (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στην ομάδα των Σερρών, με διάφορες ασκήσεις, οικογενειακό διπλό και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το επικείμενο παιχνίδι.

Το φιλικό της Κυριακής (25.09) κόντρα στον Πανσερραϊκό θα ξεκινήσει στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία εκπροσώπων τον ΜΜΕ».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία