Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Scenic Vision

Δημοφιλή

Η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Scenic Vision, ένα μοντέλο που αναδεικνύει το πλάνο της μάρκας για απελευθέρωση από τον άνθρακα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου!

Οι προκλήσεις που αφορούν στην κλιματική αλλαγή, τη διατήρηση των ενεργειακών πόρων και τις εξελισσόμενες συνήθειες μετακίνησης, αναδιαμορφώνουν ριζικά την αλυσίδα αξιών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μέσω του «Raison d’Etre» (Σκοπός ύπαρξης) και του σχεδίου «Renaulution», το Renault Group έχει στρέψει το βλέμμα του στην επίτευξη της ουδετερότητας άνθρακα στην Ευρώπη έως το 2040. Για να το πετύχει αυτό, η Renault στοχεύει σε μια εξ ολοκλήρου ηλεκτρική γκάμα στην Ευρώπη έως το 2030, η οποία και θα περιλαμβάνει μοντέλα όπως το Scenic Vision.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο ενσωματώνει όλες τις δεσμεύσεις της Renault για βιώσιμη ανάπτυξη, σε ένα όχημα. Είναι ένα μοντέλο που αντικατοπτρίζει τη λογική του «eco-design», αφού το 70% των υλικών του είναι προϊόν ανακύκλωσης, ενώ το 95% αυτών είναι ανακυκλώσιμα, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαφύλαξη των πόρων. Ακόμη, πρόκειται για ένα υβριδικό – ηλεκτρικό και υδρογονοκίνητο – αυτοκίνητο που απαιτεί λιγότερες και μικρότερες στάσεις ανεφοδιασμού. Το ανθρακικό του αποτύπωμα, συμπεριλαμβανόμενης και της μπαταρίας του, είναι μικρότερο. To Scenic Vision είναι ένα όχημα μηδενικών εκπομπών (στην παραγωγή του και στη χρήση του), ενώ το αποτύπωμα άνθρακα είναι κατά 75% χαμηλότερο από ένα συμβατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρέπει να προσέχουν Κουλιεράκης και Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία των play off της Super League, έχοντας μπροστά του τρία κρίσιμα ντέρμπι με...

Στην ίδια κατηγορία