Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για Ελλάδα η Σουόνσι (pic)

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Champions League βρίσκεται η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου αντιμετωπίζει τη Σουόνσι στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης.

Η ουαλική ομάδα ανακοίνωσε χθες (12/8) την αποστολή της ομάδας τους για την αναμέτρηση του Women’s Champions League, με την πρώτη σκόρερ της ομάδας, Κλόε Τσίβερς, να μην ταξιδεύει στην Ελλάδα, λόγω τραυματισμού.

«Όλοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι. Για πολλούς από αυτούς, έχουν κάνει πολλές εκστρατείες στο Champions League και για τους νεότερους, είναι προφανώς ευχαριστημένοι.
«Είναι υπέροχο να βλέπεις χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Τα πήγαμε καλά πέρυσι, ήρθαμε πολύ κοντά. Ξέρουμε ότι το έργο είναι δύσκολο, αλλά γι’ αυτό το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Σουόνσι, Ίαν Όουεν.

Η αρχηγός, Αλίσια Πάου, πρόσθεσε: « Είναι πάντα τιμή να είσαι αρχηγός των Swans και να τους οδηγείς έξω σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά το να τους οδηγείς ξανά έξω στο Champions League είναι εκπληκτικό συναίσθημα και είμαι ενθουσιασμένος.

«Μάθαμε πολλά στην Κύπρο πέρυσι και νομίζω ότι αυτό μας έστησε καλά για το πρωτάθλημα, ελπίζω για το ίδιο και φέτος, να μάθω από το Champions League και να επικεντρωθώ στο πρωτάθλημα ξανά βάζοντας όλα όσα έχουμε προπονηθεί. πρακτική. Είναι η καλύτερη pre-season!»

Αναλυτικά η αποστολή της Σουόνσι στην παρακάτω φωτογραφία:


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία