Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ερχεται η επόμενη «φουρνιά» της Κ-15

Δημοφιλή

Εχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ-15, όπου θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου, ο ΠΑΟΚ έχει την… πολυτέλεια να αγωνίζεται και με 14χρονους, όπως συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι με το Βόλο.

Με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2009 παρατάχθηκε ο Δικέφαλος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κατακτώντας και τη νίκη με 1-0.

Το ρόστερ της ομάδας Κ-14 αποτελούν οι Γιώργος Νικολαΐδης, Λευθέρης Μανασίδης (τερματοφύλακες), Ιορδάνης Χατσίδης, Θανάσης Φιλιππιάδης, Κώστας Σούβλατζης, Λέον Σνάουτσνερ, Στέφανος Αΐβαζόγλου, Θόδωρος Καλπάκης, Λάζαρος Δημητρακόπουλος, Αγγελος Μπάσδας (αμυντικοί), Ιορδάνης Χωλίδης, Μάριος Ματέρα, Φάμπιο Ρεφατλάρι, Γρηγόρης-Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Γιάννης Γκέρσος, Παναγιώτης Μανγκανιέλο (μέσοι), Αργύρης Αργυρίου, Νίκος Χαλδέζος, Χρήστος Δανίδης, Γιάννης Ανδρονούδης, Φώτης-Γιώργος Μεταξάς και Τάσος Γκαβανούδης.

Δεν είναι λίγοι όσοι προέρχονται από συλλόγους της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα, οι Νικολαΐδης, Καλπάκης και Μανγκανιέλο αποκτήθηκαν από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο Αϊβαζόγλου από το Νέστο Χρυσούπολης, ο Δημητρακόπουλος από τον Κάστορα Καστοριάς κι ο Δανίδης από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Προπονητής είναι ο Βασίλης Μήττας με συνεργάτη τον Παναγιώτη Δημητριάδη. Γυμναστής είναι ο Βασίλης Μπίλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Μπογδάνος.

 


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία