Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού με κοντάρια!

Δημοφιλή

Επίθεση από ομάδα χούλιγκανς δέχτηκαν χθες το απόγευμα ένας πατέρας με τους γιους του στην περιοχή του Κολωνού μόνο και μόνο επειδή φορούσαν κασκόλ της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν γύρω στις επτά το απόγευμα όταν περίπου πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και κατευθύνονταν προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Φενέρμπαχτσε, είδαν τον 55χρονο, τον 31χρονο και τον 26χρονο στην περιοχή του Κολωνού.

Στη συμβολή των οδών Αγχιάλου και Δράμας τους χτύπησαν με κοντάρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο πατέρας και ο ένας από τους δυο γιους. Στη συνέχεια, οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις και αποχώρησαν. Όμως οι χούλιγκανς δεν σταμάτησαν εκεί.

Λίγο αργότερα, στη λεωφόρο Κηφισού είδαν μια ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και δεν δίστασαν να τους πετάξουν μια φωτοβολίδα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας.

Πηγή: Zougla.gr


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και το Μ. Σάββατο! (pic)

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (3/5) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται...

Στην ίδια κατηγορία