Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στην Τβέντε ως αντί-Μισιτζάν ο Λημνιός;

Δημοφιλή

Oι ολλανδικές ιστοσελίδες λένε πως ο Βιρτζίλ Μισιτζάν συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η Τβέντε δεν μπόρεσε να τον ανανεώσει, καθώς ο Ολλανδός έκανε μια καλή σεζόν, σημειώνοντας δέκα γκολ κι έξι ασίστ σε 41 αναμετρήσεις.

Ο Δικέφαλος έχει στοχεύσει στην περίπτωσή του και το γεγονός πως είναι ελεύθερος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να έχει προβάδισμα έναντι του Πιόνε Σίστο, που αποτελεί τον έτερο μεταγραφικό στόχο των «ασπρόμαυρων». Έτσι, λοιπόν, η Τβέντε βγαίνει στην αγορά για να ψάξει αντικαταστάτη στα εξτρέμ, καθώς η απουσία του Μισιτζάν θα είναι μεγάλη. Μάλιστα, όπως αναφέρει σημερινό (23/6) δημοσίευμα, η Τβέντε κοιτάζει την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στην ολλανδική ομάδα.

Ο Λημνιός φόρεσε τη φανέλα της Τβέντε τη σεζόν 2021-2022, καθώς δόθηκε δανεικός από την γερμανική Κολωνία. Η παρουσία του στην Ολλανδία άφησε καλές εντυπώσεις, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 36 παιχνίδια, ωστόσο τότε δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ομάδα κι επέστρεψε στην Γερμανία. Βέβαια, λίγο αργότερα ο Λημνιός υπέστη ρήξη χιαστού κι έτσι η περίπτωσή του «πάγωσε» για την Τβέντε, η οποία όμως σκέφτεται ξανά τον Έλληνα εξτρέμ. Η μη παραμονή του Μισιτζάν στην Ολλανδία αναμένεται να κινητοποιήσει τους ιθύνοντες της Τβέντε, η οποία ψάχνουν εξτρέμ για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

«Τώρα που ο Μισιτζάν φαίνεται να έχει αλλού το ενδιαφέρον του, λογικά ξαναμπαίνει το όνομα του Λημνιού στην ατζέντα. Ο επιθετικός είναι εξοικειωμένος με τον σύλλογο και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Επιπλέον, έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο στην Κολωνία.

Για την Κολωνία είναι ίσως η ιδανική στιγμή για να τον πουλήσει. Φαίνεται σαν μια κατάσταση win-win, αλλά το ερώτημα είναι τι πιστεύουν τώρα οι οπαδοί της Twente κι αν θα ήθελαν να δουν τον Λημνιό ως διάδοχο του Μισιτζάν», αναφέρει χαρακτηριστικά ολλανδικό δημοσίευμα, κάνοντας και ψηφοφορία για το αν ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να αποτελέσει τον κατάλληλο διάδοχο του Μισιτζάν στην Τβέντε.


Τελευταία νέα

«Διαζύγιο» σοκ της Τσέλσι με Ποτσετίνο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Telegraph οι δρόμοι της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χωρίζουν, μόλις μετά από ένα...

Στην ίδια κατηγορία