Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Aδιαπραγμάτευτος στόχος η πρόκριση στους ομίλους

Δημοφιλή

Όλο το περασμένο διάστημα υπήρχε κόσμος που επειδή δεν υπήρχε ονοματολογία, ξεφώνιζε καθημερινά μια και πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κινείται για παίκτες! Και τότε αναφέραμε το ίδιο και τώρα πολύ περισσότερο: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε φάση να παίζει με τις εντυπώσεις. Το θέμα έχει να κάνει μόνο με το αποτέλεσμα! Μόνο το αποτέλεσμα μετράει και όχι τα γύρω-γύρω».

Κάπως έτσι και για τις μεταγραφές. Δεν έχει σημασία τι θα βγει προς τα έξω, ποιον στόχο είχε η ομάδα, τι προσπάθειες έκανε να τον αποκτήσει ή τι έχασε ο ΠΑΟΚ από πλευράς ονομάτων. Το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα! Μόνο αυτό και στις μεταγραφές, αλλά και μετά στο γήπεδο. Μετράει μόνο ποιον θα ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ, μόνο ποιος θα έρθει 100%. Τα άλλα όλα δεν έχουν πλέον καμία σημασία.

Στο τέλος-τέλος γι΄ αυτό το καλοκαίρι, μετράει μόνο το πώς ο ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να φθάσει στους ομίλους του Conference. Θα το πετύχει με έξι νίκες; Καλώς! Μπορεί να τα καταφέρει με έξι ισοπαλίες; Και πάλι καλώς. Θα κάνει τρεις ήττες και τρεις ανατροπές για να πάρει την πρόκριση; Οκ!

Το μόνο που μετράει το καλοκαίρι είναι η πρόκριση στους ομίλους, όπως και να έρθει. Αν δεν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ τότε έρχεται δύσκολο καλοκαίρι και πολύ δύσκολος χειμώνας. Πολύ χειρότερος από τον περασμένο όπου ο ΠΑΟΚ έκανε να συνέλθει τρεις μήνες.

 


Τελευταία νέα

Γιαννάκης: «Πάμε να το πάρουμε»

Ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλο παιχνίδι στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη, από τον οποίο εξασφάλισε το 0-1 στο πρώτο μέρος...

Στην ίδια κατηγορία