Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει Ευρώπη ο Σφιντέρσκι;

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια στις ΗΠΑ και τη Σαρλότ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν έχει κρύψει πως «ψάχνεται» για μια πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη, αφού είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο «The Athletic», υπάρχει κινητικότητα για μια πιθανή μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι, με ομάδες από τη γερμανική Μπουντεσλιγκα να τσεκάρουν την περίπτωση του.

Όπως αναφέρει σχετικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός, Κάρολ Σφιντέρσκι ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά από δύο χρόνια στη Σαρλότ, αλλά ένα πιθανό deal δεν θα είναι φθηνό.

Η Σαρλότ αγόρασε τον ποδοσφαιριστή έναντι περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022, και αυτός οδήγησε την ομάδα με τα γκολ του, στις τελευταίες σεζόν.

Ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα είναι μεταξύ αυτών που ενδιαφέρονται για τον Πολωνό στράικερ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει κι ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του «Σβαρόφσκι», σε περίπτωση που το ποσό θα ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια, κι έτσι σε μια πιθανή μεταγραφή, θα βγει κι αυτός κερδισμένος.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία