Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Επικράτησε του Αιολικού ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play Out o ΠΑΟΚ Β, αφού πήρε ένα τρίποντο μεγάλης σημασίας κόντρα στον Αιολικό, επικρατώντας στην Ευκαρπία με 2-1. Σκληρό παιχνίδι, με μονομαχίες στο κέντρο και καλές στιγμές το «σταγονόμετρο». Αυτό ήταν το… μενού του πρώτου μέρους στην Ευκαρπία, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με τον Αιολικό.

Ο Δικέφαλος ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία του στα Play Out, την ίδια ώρα που ο ουραγός Αιολικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ένα από τα τελευταία του «χαρτιά» για την παραμονή. Με δεδομένη τη σημασία του παιχνιδιού, ανάλογη ήταν η εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, χωρίς να βρουν ωστόσο κάποια τελική ενέργεια προς την εστία του Μπαλωμένου.

Ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού είναι το ότι η πρώτη, αξιόλογη, στιγμή ήρθε στο 22′, όταν ο Σπυράκος πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ελίχθηκε και δημιούργησε τον χώρο για να σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντόκιτς. Λίγο αργότερα, ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ Β βρήκε γήπεδο να τρέξει, και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Κουαλιάτα έφυγε από τα δεξιά, και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Ερμή Σελιμάι που έκανε κίνηση εξτρέμ, και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Αυτή ήταν η μοναδική πραγματικά αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε, δεν απείλησε με το 1-0 να μένει μέχρι να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιολικός ξεκίνησε πιο δυνατά με στόχο να ισοφαρίσει, με τον ΠΑΟΚ Β να προσπαθεί τόσο να διαφυλάξει το προβάδισμα του, όσο και να το επεκτείνει, εφόσον του δινόταν η ευκαιρία.

Αφού «απορρόφησε» την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν καταστάσεις στα καρέ του, ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα, στο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους. Ο Κανίς μετά από πλάγιο άουτ υποδέχθηκε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής, έμεινε όρθιος κι έκανε την ασίστ στον επερχόμενο Αργύρη Δαρέλα, που από κοντά δεν λάθεψε, για να γράψει το 2-0 στο 57′ και να δώσει σημαντικό προβάδισμα στη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους ασπρόμαυρους, όταν στο 60′ ο Μπενίτεθ έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Γιαξή, και είδε ορθά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Παραδόξως, η μοναδική μεγάλη ευκαιρία του Αιολικού ήρθε λίγο μετά την αποβολή, όταν ο Παναγιώτου έδιωξε πάνω από τη γραμμή, η μπάλα στρώθηκε στον Ενομό, που από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ Β διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα των δύο τερμάτων, αλλά και το αριθμητικό του πλεονέκτημα, για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Το γκολ της… τιμής για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις, με ένα όμορφο γκολ του Σαραντίδη, για το τελικό 2-1.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Β την Τετάρτη (3/4), με την Κοζάνη στην Ευκαρπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Δεν έχω δύο, αλλά τρία πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ, το ένα μου το έκλεψαν!»

Για μια ακόμη φορά ο Λουτσέσκου δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου ότι αυτό δεν ήταν...

Στην ίδια κατηγορία