Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επική πρόκριση της Γιουνάιτεντ στους «4» του Κυπέλλου (vid)

Δημοφιλή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Ντιαλό στο 120′ πήρε επική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με 4-3 επί της Λίβερπουλ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Αρχικά στο 2′ ο Μέινου με τον Μπισάκα συνεργάστηκαν ωραία, με τον δεύτερο να μην πλασάρει άστοχα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ράσφορντ σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Κέλεχερ απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοί με την πρώτη τους τελική άγγιξαν το γκολ. Ο Έντο με κάθετη πάσα βρήκε τον Σαλάχ μέσα στη περιοχή, ο Αιγύπτιος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ονάνα.

Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από πανέμορφη κυκλοφορία των παικτών της Γιουνάιτεντ, ο Ράσφορντ έδωσε στον Γκαρνάτσο, αυτός έκανε το σουτ, ο Κέλεχερ απέκρουσε, αλλά ο ΜακΤόμινεϊ πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 14ο λεπτό η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Λουίς Ντίας γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Ρόμπερτσον, εκείνος επιχείρησε το σουτ, αλλά το τελείωμά του πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Έντο στο 37ο λεπτό, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR.

H ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, μπόρεσε κι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 44ο λεπτό ο Νούνιες έστρωσε στον Μακ Άλιστερ και ο Αργεντινός με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-1 για τη Λίβερπουλ.

Στο 45+3′ οι «reds» έκαναν την ανατροπή. Ο Νούνιες έκανε το σουτ, απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Ονάνα, όμως στην επαναφορά ο Σαλάχ σκόραρε για το 2-1 της Λίβερπουλ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 2-1.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία άνηκε στη Λίβερπουλ. Στο 54ο λεπτό ο Ντίας έκανε τη σέντρα, η μπάλα ήρθε στον Νούνιες, αλλά το σουτ του ήταν κάκιστο, ενώ στο 63ο λεπτό ο Νούνιες επιχείρησε το σουτ από κοντά, αλλά ο Ονάνα απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ πίεσε για την ιφοσάριση και τη βρήκε στο 87′. Η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή μετά το σουτ του Γκαρνάτσο και ο Αντόνι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή με ωραίο γυριστό σουτ νίκησε τον Κέλεχερ κι έκανε το 2-2.

Το ντέρμπι έγινε «ροντέο» μετά το 2-2. Στο επόμενο λεπτό ο Έλιοτ είχε σέντρα σουτ από αριστερά που κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Στο 94′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε την ανατροπή και την πρόκριση. Ο Ράσφορντ κοντρόλαρε άψογα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί το παιχνίδι ήταν θρίλερ!

Στο 105′ η Λίβερπουλ πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Έλιοτ έκανε το αριστερό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Έρικσεν και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ονάνα. Η μπάλα πήγε στη δεξιά γωνία για το 3-2.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Στο 110′ ο Μαγκουάιρ κατέβασε στην περιοχή εκτέλεσε και ο Κέλεχερ απέκρουσε.

Στο 112′ έγινε το 3-3! Ο Νούνιες έκανε λάθος, ο ΜακΤόμινεϊ πέρασε κάθετα στον Ράσφορντ κι αυτός εκτέλεσε για το 3-3 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι είχαν ψυχολογία πλέον και στο 116′ άγγιξαν το 4-3. Ο Ράσφορντ από αριστερά έκανε έξυπνη μπαλιά στο πέναλτι ο ΜακΤόμινεϊ με σπριντ βρέθηκε από τον άξονα σε θέση φορ, αλλά το πλασέ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι!

Στο 120′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε για το 4-3 και την πρόκριση. Ο Γκαρνάτσο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ντιαλό κι αυτός με αριστερό πλασέ από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα αριστερό δοκάρι και μέσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία